Fredag 16.3

Etter 3 timers kjøring var vi på plass i bergen. Da var det bare å vente på flyet og kose oss med tax free sjokolade 🙂

Første fly var fra Bergen til frankfurt, ikke til København som Bill hadde sagt. Det var et lite fly og god plass. Vertfall for Jørgen og Christoffer som satt på emergency exit seter. Vi landet i Frankfurt og hadde tid til å shoppe mer på tax free og “two of that shit please” (spør tom andre for forklaring ).da kommer neste fly til Polen, som var en time forsinket. Tiden gikk fort med Bill og Amalie sin hårstrikk som havnet i bagen til en fremmed. Flyet var ganske fullt denne gangen, så vi slet litt med og å få sitte ved siden av hverandre, men det gikk bra tilslutt (tora).

Når vi kom frem stod Jacek, vår polske kontakt og ventet på oss. Da var det rett på buss. vi trodde det skulle ta 1time, men vi brukte 3 timer. Da vi endelig kom fram stod det en 3 retters middag, som var ikke forventet!!

Torsdag

Vi begynnte dagen med en stor frukost med stort utvalg. Problemet var at alle var mette fra middagen kvelden før. Etter på trente me en lett skudd og ballkontroll trening. Uten vann var det vanskelig og springe for mye. (sa vertfall karoline) se bildene nedover!!

Etter trening var det på tide og spise, igjen!! Se dessert fra 3 retters lunsj.

Etter lunsj var det litt kos, iallefall for Kelvin og Noddy med Koffa. Se bilde nedover.

Det kommer og noen og spiste. Gjett hvem der er, og hva de spiser.

Etter kos var det en intens trening, der vi gikk gjennom 1 mot 3, skudd og defencive ferdigheter. Du kan se noen skudd på følgende film. (se vertfall siste skudd fra amalie !!) Venstre Hånd Skudd Jenter

Etter trening var det og spise igjen. Men denne gangen var det ikke like mye mat, bare spaghetti og skive. Det var forventet litt mer mat, etter de siste måltidene.

Litt bilder fra middag..

Fredag!
Starter dagen med mission impossible til Koffa : “Eg skal få tak i ein tannkost !!” This message will self destruct in 3 seconds…

Frokost!
Var som vanlig mye mat.

Trening!
Halvtime med utstrekning, ein time med 1 mot 3/ 1 mot 4 spill, knockout og en liten session inne i styrkerommet.

Lunsj

Suppe

Fisken – favoritten til … karoline!!

Dessert til oss og Twins…

Etter lunsjen gikk vi på spa, der vi badet, satt i boblebad, sauna og isbading. Pga ikke bestillt massasje, var det kun 7 stk som fikk muligheter til å få facial treathment/massasje. Alle var kjempe førnøyd med det, til og med Amalie med den store kanonen på hodet. Hvem som fikk massasje ble avgjort med en lek. Hånd opp eller hånd ned. Denne gangen tapte Koffa, Hendrik, Tom Andre og Kelvin. (kelvin hadde sinnsykt lyst på facial.)

litt bilder fra Spa.

Etter spa var det tid for riding. ( veldig viktigt for Tora, siden hun hadde gledet seg så lenge.) På hest hadde alle muligheten til å ri noen runder rundt i ridehallen.

(Tora – I’m done… no I’m done…)

Tom syns riding var kjempe kjekt!!

Kelvin var litt fornøyd.

Etter hest spillte vi kamp mot et proff lag med 2 meter høye polish men. Kampen var en stor suksess siden vi tapte med kun 6 poeng. Hadde muligheter til og vinne men Connie ble blokket så kraftig, at vi alle måtte stoppe og le. Da gikk kampen i dass!!

noen bilder fra kampen finnes nedover.

Etter kampen var det tid å spise igjen..
Det var skive med noen taco/calzone/pannekake aktig med salat og kylling.. Sjekk bilder

Så langt har Kelvin vunnet alle spise konkurransene, og spist alt som har blitt servert.

Etterpå var det chilling with billing.

Lørdag.
Me gleder oss til en stor dag med masse shopping, og 1 div kamp og ping pong turnering… Mer info kommer gjennom dagen.