Ny Magic Hjemmeside fra Quicknet!

Vi gleder oss til å ta i bruk vår nye hjemmeside som er designet av Kim Stian Ervik og Geir Akselsen fra firmaet Quicknet. De har laget en interaktiv side med en fin blogg funksjon samt integrasjons muligheter opp mot Twitter, Stumbleupon, Technorati, Digg og Delicious.

Egen nyhetsfunksjon er også lagt til under folderen ‘Kamper’. Her vil vi ha mulighet til å legge inn referat, bilder, video fra kamper samt skjema for den aktuelle kampen. Videre vil resultatene fra kretsen bli automastisk oppdatert under folderen ‘Resultater’.

Vi oppfordrer alle til å legge inn sine kommentarer og komme med forslag til nyheter som bør legges inn. 

Nedenfor har vi lagt ut litt informasjon om selskapet.

Quicknet.

Hos Quicknet er vårt mål å være det eneste firmaet du trenger for å ta seg av alle dine reklamerelaterte behov. Med de omfattende tjenestene vi tilbyr dekker vi det du trenger for å etablere eller ekspandere ditt firma. Vi tilbyr design av høy kvalitet, fotografi, multimedia løsninger, promotering og markedsførings tjenester, effektiv søkemotoroptimalisering’s strategier (SEO). Vi har ressursene til å takle hver minste detalj av ditt prosjekt slik at du kan fokusere på de tingene som er viktigst – ditt firma.  

Quicknet kan tilby avanserte webløsninger spesialtilpasset ditt firma. Fra små websider til komplekse publiseringsløsninger tilpasset og beregnet på høytraffikerte websider.

Quicknet tilbyr brukervennlig og estetisk behagelige design så ditt firma skiller seg ut fra mengden.

Vi kan garantere deg at du vil bli imponert over våre fotografier så vi lar bildene snakke for seg selv. Ta en titt innom billedgalleriet vårt, ønsker du høykvalitets eks. ta kontakt.

Quicknet spesialiserer seg innenfor internett markedsføring, søkemotoroptimalisering (SEO).